Bemer-terápia, Debrecen

A LIGA Szakszervezetek tagjainak 10 százalékos engedmény a Bemer-tarápia árából.  Erdélyi Fruzsina Bemer személyi orvostechnikai eszköz szaktanácsadó, Debrecen, Nagyerdei park 1.

Bemer-terápia, Debrecen

ERDÉLYI FRUZSINA  vagyok, több, mint másfél évtizede foglalkozom egészségmegőrzéssel, két éve a BEMER-terápiával, komoly tapasztalatokat gyűjtve ez idő alatt. Folyamatosan részt veszek a BEMER cég képzésein és követem a legújabb kutatási eredményeket. Saját orvosszakértőinkkel rendszeresen konzultálok.

Létfontosságú mikrokeringés

A mikrokeringés rendkívül fontos része az emberi vérkeringésnek, a teljes vérkeringés 74%-át fedi le, és a mikroszkopikus véredények finom és szerteágazó érhálózatában zajlik. Létfontosságú szállítási és ellátási feladatokat végez, hiszen sejtjeinket oxigénnel és tápanyagokkal való ellátásának és az anyagcsere folyamatok során keletkezett salakanyagok eltávolításának egyetlen szállítási útvonala.

A korlátozott mikrokeringés sok betegségnek és közérzeti zavarnak az okozója vagy elősegítője. Ennek ismeretében még inkább meglepő, hogy a korlátozott mikrokeringés javítására eddig kielégítő kezelési lehetőség nem állt rendelkezésre.
Számos folyamatnak, amelyek az emberi szervezetben lezajlanak a jól működő mikrokeringés az alapfeltétele: regeneráció-, kijavító-, növekedési- és gyógyulási folyamatok.

A mikrokeringés létfontosságú a fizikai és szellemi teljesítőképesség energiaigényének ellátása szempontjából is, hiszen a sejtek csak akkor tudják megtenni azt, amit tenniük kell, ha megkapják, amire szükségük van.

Bővebb információ: https://fruzsina-erdelyi.bemergroup.com/hu

A MIKROKERINGÉS ZAVARA

A mikrokeringés is az élet alapvető törvényeit követi és az életkorral együtt gyengül. Ezt a folyamatot azonban sok embernél felgyorsítják a káros környezeti hatások, a rossz szokások és az egészségtelen életvitel. A környezetünkben megtalálható méreganyagok, a zaj, a stressz, az alvás- és mozgáshiány, az egészségtelen vagy egyoldalú táplálkozás, a nikotin- és alkoholfogyasztás szintén kedvezőtlenül befolyásolja a mikrokeringést.
A Bemer az egészség és a jó közérzet vezérlőközpontjára hat.

BEMER KÖZÉRZETJAVÍTÁS

Relaxáció, stresszoldás, frissítés, teljesítménynövelés, koncentrációfokozás, bőrfeszesítés,

A közérzet javítás Ideje: 28 perc
1 alkalom: 4 000.- Ft
10 alkalmas bérlet megvásárlása esetén további +1 ajándék alkalom.
Február és március hónapokban tavaszi szezonnyitó kedvezmény: 1 alkalom ára: 2 900.- Ft

ELÉRHETŐSÉGEIM

Web: idodazeleted.hu

Email: erdelyif1@gmail.com

Cím: Aquaticum Wellness sziget Debrecen Nagyerdei park 1.

Tel.: +36 20 519 1244