Tankolj olcsóbban!

A LIGA Szakszervezetek kedvezményrendszere újabb szolgáltatással bővült: a Magyar Olaj- és Gázipari Nyrt. elkezdte az üzemanyag-vásárlási kedvezményeket biztosító MOL-LIGA kártyák postázását.

A korábbi megállapodásnak megfelelően a MOL Nyrt. elkezdte a MOL-LIGA üzemanyag-kártyák postázását a LIGA Szakszervezetek tagszervezetei részére.

Balázs Norbert elmondta, több helyről kaptak visszajelzéseket, hogy a megrendelt kártyák megérkeztek. Kéri, hogy a LIGA tagszervezeti jelezzenek vissza, hogy van-e még olyan tagszakszervezet, ahol egyáltalán nincs még MOL-Liga kártya.

A MOL-LIGA megállapodás értelmében a kártyabirtokosok 6 Ft azonnali kedvezményt kapnak a mindenkori üzemanyag árából, ha a kártyát a Liga-tag fizetés előtt a pénztárnál odaadja a péztárosnák. A 6 forintot tovább lehet emelni 1 forinttal, ha az adott évben az igényelt MOL-Liga kártyát legalább egyszer használja mindenki. Tehát a tagokon múlik, hogy összesen 7 Ft kedvezménnyel olcsóbban tudjunk tankolni, ehhez csak az kell, hogy minden kártyabirtokos évente legalább egyszer használja a MOL-Liga kártyáját.

Balázs Norbert hozzátette, maga és Trembulyák Péter kollégája nevében is köszönik a türelmet, és ígéri, a Mollal történt egyeztetések alapján a továbbiakban már sokkal gyorsabb lesz a kártya kibocsátása.