Már százezren éltek az ingyenes munkajogi tanácsadás adta lehetőséggel

2021.03.16

– Tavaly január óta mintegy százezren éltek az ingyenes Jogpont adta munkaügyi tanácsadás lehetőségével, ami érdemben segíti a jogszerű foglalkoztatást Magyarországon – közölte Bodó Sándor, az innovációs tárca foglalkoztatáspolitikai államtitkára. A Jogpontok összesen havi csaknem tízezer megkeresést kapnak, az utóbbi időszakban egyre többeknek segít.

Bővebben

Már több mint 50 ezren kérték az ingyenes munkajogi tanácsadást

2020.10.12

Októberig már több mint 50 ezren kérték az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) által finanszírozott, országszerte 138 JOGpontban elérhető ingyenes munkaügyi tanácsadást.

Bővebben

Ingyenes jogsegély

2020.01.09

Az európai uniós támogatással megvalósuló regionális és összehangolt JOGpontok projektek ingyenes jogi segítséget nyújtanak a munka világában. Az e-mailes jogsegély 2020. január 1-ejétől elérhető, további ingyenes szolgáltatásaink januártól folyamatosan válnak elérhetővé.

Bővebben

Pályázati felhívás

2019.10.16

A Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája az Alternatív Vitarendező Szolgálat munkáját segítő SZAKÉRTŐI ÉS TANÁCSADÓI NÉVJEGYZÉKBE való felvételre ír ki pályázatot

Bővebben

A LIGA Szakszervezetek a Jogpontokban

2019.09.05

2019. május 27-én a LIGA Szakszervezetek sajtóközleményben jelentette be, hogy munkavállalói és munkáltatói szövetségekkel közösen folytatni fogja azokat a jogi tanácsadást biztosító projekteket, amelyek a munkavállalók számára ingyenes szolgáltatást biztosítanak 6 magyarországi régióban.

Bővebben

JOGpontok

2019.06.06

A Dél-Alföldi JOGpontok projekt, az Észak-Magyarországi JOGpontok projekt, a Közép-Dunántúli JOGpontok projekt, az Észak-Alföldi  JOGpontok projekt, a Dél-Dunántúli JOGpontok projekt és a Nyugat-Dunántúli JOGpontok projekt leírása.

Bővebben