Választások az MVM TSZSZ-nél

2020. június 17-én a Magyar Villamosművek Társaságcsoporti Szakszervezeti Szövetség új elnököt választott Hatvani Jácint személyében.

Választások az MVM TSZSZ-nél

Az MVM TSZSZ Szövetségi Tanácsa a 2020. április 17-i ülésén döntött a Választási Bizottság (VB) megalakításáról és megválasztotta a VB tagjait. Feladatuk előkészíteni, illetve lebonyolítani az MVM TSZSZ  1 fő elnökének megválasztását az MVM TSZSZ Alapszabálya és a Választási Szabályzata alapján.

A jelöltállítás folyamata 2020. június 2-án lezárult az erről készült jegyzőkönyv az EVDSZ honlapján olvasható (vd.hu).

2020. június 17-én megtörtént az MVM TSZSZ-nél az elnökválasztás. A Választási Bizottság elvégezte az elnökválasztással kapcsolatos munkáját, a választás sikeresen lezajlott. Lőrincz László mind maga, mind a VB nevében megköszönte Gál Rezső eddigi munkáját és gratulált az új elnöknek, Hatvani Jácintnak. Az új elnök munkájához sok sikert és jó egészséget kívánt!

Tekintettel arra, hogy Alapszabály módosítás is történt, ezért 2020. június 29-én a testületnek egy fő elnökhelyettest és két fő elnökségi tagot kell választani. A Választási Bizottság kéri a Szövetségi Tanács tagjait, tegyenek javaslatot a betöltendő tisztségekre, illetve tájékoztassák a tagságukat a lehetőségekről.

MVM TSZS