A HOSZ ceglédi Fürdőnapja

A Honvédszakszervezet 2021. július 3-án és július 10. szombati napokon ismét megrendezi az aquaparki fürdőnapot a Ceglédi Gyógyfürdő- és Szabadidőközpontban, ahol szeretettel várja Tagjait és családtagjaikat.

A HOSZ ceglédi Fürdőnapja

A Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont belépőjegyeinek (kombinált jegy) ára:

Szakszervezeti tagok és családtagjaik részére: 3.000 Ft/fő.
3 év alatti gyermekek részére a belépés díjtalan. Fürdőnk a hatályos jogszabályok szerint csak védettségi igazolással látogatható.

Az Aquapark és Fürdő területén található vendéglátóegységek a karszalag felmutatásával 10% kedvezményt adnak a fogyasztásból a rendezvényen résztvevőknek.

Belépőjegyek igényelhetők előzetesen a Hosz Központi irodán (iroda@hsz.hu, Városi fax: 061-450-0347, HM Fax: 261-77) vagy megvásárolhatók a helyszínen a Hosz-os bejáratnál a aquaparki kapunál 10-11 óráig.

A 2021. július 03-i és július 10-i (szombatokon) Hosz aquaparki napra történő jelentkezés az alábbiak szerint történik:

Jelentkezni a megrendelőlap kitöltésével lehet, ahol meg kell jelölni, hogy a megrendelés egyénileg vagy az alapszervezetnek történik és a megrendelő lapot értelemszerűen ki kell tölteni.

A megrendelőlapot akkor is ki kell tölteni, ha valaki a helyszínen szeretne fizetni. Ebben az esetben a „készpénz összege” rovatot kell kitölteni. Kiemelten fontos az igénylő neve címe és elérhetősége!

Jelentkezési határidő: 2021.  június 25.

Információ: Jakubik András érdekvédelmi ügyvivőtől (0670/330-5204) valamint az alapszervezeti vezetőktől.