A Honvédszakszervezet születésnapja

Hagyományos módon a Fővárosi Állat- és Növénykert lesz a helyszíne a Honvédszakszervezet harminc évvel ezelőtti megalakulásáról megemlékező rendezvénynek szeptember 25-én. A rendezvényre a szervezők a LIGA Szakszervezetek tagjait és családtagjait is várják.   

A Honvédszakszervezet születésnapja

2021-ben is irány a Fővárosi Állat- és Növénykert!

Jegyek, beléptetés: 

Jegy ár: 1.500 Ft/fő

Az állatkert előírásai alapján a babajegy megvásárlása kötelező 2 éves korig. (ezt a helyi pénztárakban lehet külön megvásárolni 200Ft-ért)

A jegyigényléseket beérkezési sorrendeben teljesítjük.                        

Az előzetes jegyrendelést a honlapon megtalálható megrendelőlappal együtt a Honvédszakszervezet Központi Irodája részére (1581 Budapest, Pf. 65., E-mail: iroda@hsz.hu, Fax: 061/450-0347, HM: 261-77) kell eljuttatni legkésőbb 2021. szeptember 22-ig.

A beléptetés a szokásos módon tisztségviselőink segítségével fog történni, a jegyeket előzetesen a Honvédszakszervezet központi irodájától, vagy a helyszínen lehet átvenni.

A Fővárosi Állatkert főbejáratánál 2021. szeptember 25-én (szombaton) 09.00-12.00 között a Hosz központi iroda munkatársai a főbejárat mellett beléptető helyet fognak üzemeltetni, ahol vezető tisztségviselőink fogadják az érdeklődőket és itt lehet átvenni az előzetesen megrendelt belépőket is a befizetési igazolások ellenében.

A megrendelőlapon a LIGA Szakszervezetek tagjainak a HOSZ igazolvány száma helyett a LIGA kártya számát kell beírniuk. 

Megközelítés, parkolás:

Tömegközlekedéssel:

 1-es számú Millenniumi Földalattival történő utazás estén a Széchenyi Fürdő megállónál kell leszállni, majd néhány perces sétával lehet megközelíteni az Állatkert főbejáratát.

 Személygépkocsival:

 Az Állatkert előtti útszakaszon a parkolás díj ellenében történik. Előzetes egyeztetés alapján a Hosz Központi Irodája (1087 Budapest, Kerepesi út 29/b) korlátozott lehetőséget tud biztosítani a parkolásra. 

hsz.hu

(a fénykép a 25-éves ünnepségen készült)


Letölthető dokumentumok:

megrendelolap_allatkert_2021 (7).doc