VKDSZSZ elismerések a víz világnapján

2022. március 24-én a víz világnapja alkalmából  a Vízügyi Közszolgáltatásban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége díjakat adott át a tagszervezeti szakszervezeti tisztségviselőinek.  Az "Év szakszervezeti vezetője" díjat - megosztva - Bende Flóra és Miskéri László kapta.

 

VKDSZSZ elismerések a víz világnapján

AZ ENSZ 1993-ban március 22-ét a Víz Világnapjának nyilvánította, melynek célja, hogy gondolkodásunk középpontjába kerüljön ez a nélkülözhetetlen természeti kincs. Ebből az alkalomból rendezvényt tarott a Vízügyi Közszolgáltatásban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége Budapesten, a Széchenyi Fürdőben.

Fürjes-Gábor József, a Vízügyi Közszolgáltatási Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége elnöke, a LIGA Szakszervezetek társelnöke elmondta, a kitüntetést immár 30 éve minden évben odaitélik az arra érdemes szakszervezeti vezetőknek. Kétféle díjat osztanak , a szakszervezeti munkáért oklevelet, valamint az év szakszervezeti vezetője díjat. Ebben az évben - az Alföldvíz átalakulásában játszott szerepüket elismerve - a díjat megosztva Bende Flóra és Miskéri László kapta.

Megtiszteltetés ezt a díjat megkapni, mondta Miskéri László, és hozzátette, külön örül annak, hogy az Alföldvíztől Bende Flóra és Bolla István is díjat kapott. Sok éves munkát értékelt ezzel a VKDSZSZ - zárta a rövid interjút a szakszervezeti vezető. 

A díjazottaknak gratulálunk!  

-l

A borító képen balról jobra Miskéri László, Bende Flóra és Bolla István szakszervezti vezetők, a belső képen mellettük Fürjes-Gábor József, a VKDSZSZ elnöke.