A Honvédszakszervezet családi napja

A Honvédszakszervezet családi napot szervez a Kislődi „Sobri Jóska” Bakony Élmény és Kalandparkban 2022. május 28-án és 29-én. A szakszervezet a rendezvényre szeretettel várja a LIGA Szakszervezetek tagjait is. 

A Honvédszakszervezet családi napja

Programok:

Egésznapos felhőtlen szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak a Kislődi Sobri Jóska Bakony Élmény és Kalandpark!

Részvételi díj: LIGA tagok és családtagjaik részére 4.000 Ft/fő

A rendezvény ideje alatt karszalaggal ingyen lehet használni: extrém bringa, új családi hullámvasút, új kalózhinta, új szafari körhinta, új extrém mászófal, airbike, extrém hinta, drótkötélpálya (max. 3 óra), ejtőgép, hófánkpálya, elektromos gyermekautók, vízi dodzsem, vízi gömb, 3 D karika, ugráló asztalok, bungee trambulin, kisvasút, Nautic jet (hajó csúszda), Rotundo (körhinta, 4 éves korig), légvár, játszótér, vízi akadálypályák, tutajok,  sportpályák (foci- és röplabda pálya), erdei pihenőhelyek, kecskerét, Hámori strand, Hámori vár- tízpróba, vízi rájder, vízi bicikli és a vízi élménypark.

A karszalag csak az adott napra érvényes! A kedvezményes árak 1 főre vonatkoznak!

A karszalag nem tartalmazza, a bob, illetve a megazipline pálya használata külön fizetendő. Ezekre külön vehetnek jegyet.

Étkezés: A Kalandpark területén található étteremben a SZÉP kártya mindhárom alszámlájáról, valamint a bankkártyával és készpénzben történő fizetést is elfogadják.

Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lapon lehet. Jelentkezés 2022. május 13-ig az iroda@hsz.hu email címen Információ: Lippai Csaba (0670/392-2775).