EVDSZ Családi nap Pécsett

2022. augusztus 27-én családi napot szervez az Egyesült Villamosenergia-ipari Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége  a pécsi Mecsekextrém Parkba.

EVDSZ Családi nap Pécsett

Az EVDSZ vezetősége a családi nap helyszínének kiválasztásakor előtérbe helyezte azon célját, hogy az ország egész területén élő és dolgozó szakszervezeti tagokhoz eljusson, és mindenkinek lehetőséget biztosítson a szolgáltatások megismerésére és használatára. Az elmúlt években rendezett már családi napot a Dunántúlon, Kelet-Magyarországon, Pest megyében. Az idén Dél-Dunántúlon, Pécsett találkozunk.

Az EVDSZ vezetősége megtekintette a családi nap helyszínét, egyeztetett a park vezetőjével, munkatársaival, az étkezésért és biztonságért felelős személyekkel. Előzetes információink szerint mintegy 700-an regisztráltak a rendezvényre.

2022-ben nemcsak a családi nap résztvevői használhatják a kalandpark játékelemeit 10:00 és 18:00 között, egy nagyobb területen azonban kizárólag az EVDSZ családi nap résztvevői tartózkodhatnak. Külön bejáraton keresztül érhető el az étkezés és a műsor. A szakszervezeti tagokat és családtagjaikat várja a lufihajtogató bohóc, az arc- és hennafestő, a csillámtetováló. A regisztrációt kiosztásra kerülő zöld karszalag magában foglalja valamennyi játékelem, többek között a tiroli csúszópálya, az erdei bob, a fák közötti hatalmas területű kötélpark és játszóház korlátlan használatát. A program teljes ideje alatt a csoportvezetők, a park munkatársai, a játékoknál pedig animátorok állnak rendelkezésre.

Bővebb információ itt.