Online angol nyelvtanfolyam

Az Európai Szakszervezeti Intézet oktatási osztálya immár ötödször hirdet online angol tanfolyamot „English for Digitalisation" címmel.

Online angol nyelvtanfolyam

A tanfolyamra szeptember 5-ig lehet jelentkezni. A tanfolyam 2022. szeptember 12. és november 20. között zajlik, és körülbelül 24 órás elfoglaltsággal jár.

A képzés során az oktatók online támogatják a résztvevőket. Emellett a tanulók döntik el, hogy melyik időpontban kívánják követni a képzést.

A tanfolyam, amelyről az alábbi linken egy videót lehet megtekinteni, középfokú angol nyelvtudást igényel és az Európai Szakszervezeti Szövetség tagszervezetek szakszervezeti tagjainak szól, akik középfokú angol nyelvtudással rendelkeznek. A jelentkezési lap kitöltése előtt az érdeklődő résztvevőknek hangsúlyozottan ajánljuk, hogy szánjanak 15 percet, és online itt mérjék fel szintjüket.

A szakszervezeti intézet maximum 100 résztvevőt tud fogadni. A résztvevők végső visszaigazolását az ETUI végzi a célcsoportra vonatkozó követelmények szem előtt tartásával. A résztvevők kiválasztása az „érkezési sorrendben" kritériumok szerint történik.

A linket a regisztrációhoz kérésre küldjük.