Autómentő applikáció

A Magyar Autómentősök Országos Szövetsége májusban egy olyan applikációt indított el, amely a bajba jutott autósoknak jelenthet segítséget, mondja Németh József elnök.

Autómentő applikáció

Az egyéni vállalkozásokat tömörítő Magyar Autómentősök Országos Szövetsége 2021-ben csatlakozott a LIGA Szakszervezetekhez. Elnöke, Németh József elmondja, tisztességtelen árakat és magatartásokat látnak maguk körül, ezért úgy látják, hogy lépni kell a szakma ellehetetlenítése ellen. Ezért a Magyarországi Autómentősök Országos Szövetsége (MAOSZ) létrehozott egy autómentő applikációt, amely cégeknek és magánszemélyeknek egyaránt segítséget nyújthat.

Ha az autós bajba kerül, az applikáció megkeresi a közelben tartózkodó autómentőst, és riasztja, majd a sikeres mentés végén, a Simple - alkalmazáson keresztül történt utalás után, minderről számlát is ad. Az applikációs rendszer kilométer alapon számolja az autómentés díját, ezáltal garanciát nyújt a túlszámlázott autómentési és autószállítási díjak ellen.

Az elnök hozzátette, a MAOSZ autómentősei 0-24 órában, azaz NONSTOP ügyeletet tartanak, megfelelő szakmai tudással és modern technikai felszereléssel. Az applikáció az egész ország területén biztosítja a gyors segítséget, megkímélve az ügyfeleket a kényelmetlen várakozástól. A rendszer azonnali árajánlatot ad a szállítások és vagy mentések díjáról, amely összege később sem változik. A zárt rendszer elment minden teljesített mentést, amit vitatott helyzetben ki lehet elemezni. A MAOSZ online felületet is üzemeltet, ahol applikáció nélkül is leadható a rendelés.

Az alkalmazás ötlete Németh József elnök fejéből pattant ki, de elmondja, a kivitelezés igazi csapatmunka volt. Az alkalmazás 2023 május elején indult el, letölthető a Google Play oldaláról

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.insourc HYPERLINK "https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.insource.carrescue"e.carrescue

További információt, bővebb tájékoztatást, www.maosz.eu oldalán kaphat, vagy telefonon a 06 30 245 2935 számon.