Mire jó a LIGA plasztikkártya?

A szolgáltatások között mobiltelefon, banki, pénzügyi, kereskedelmi, üdülési, kulturális, egészségügyi, fitness szolgáltatások is.

Mire jó a LIGA plasztikkártya?

A LIGA Szakszervezetek tagszervezetei igényelhetik tagjaik részére a névre szóló, kedvezményekre jogosító LIGA plasztikkártyát, mely a LIGA Szakszervezetekkel megállapodást kötött szolgáltatóknál kedvezményekre jogosítanak az ország több pontján.

Bővebben a LIGA honlapon a Szolgáltatások pont alatt tudsz tájékozódni: https://liganet.hu/

Plasztikkártya használatára szakszervezeti tagsági viszonyod fennállása alatt vagy jogosult. A kedvezményeket csak az érvényes plasztikkártyával tudod igénybe venni, a plasztikkártya érvényességét a kártya hátoldalán található 2024-2026 évekre szóló tagkártya érvényesítő matrica biztosítja.

A plasztikkártyáról itt találsz képeket: https://liganet.hu/7618-liga-szakszervezetek-tagkartya.html

Jelenleg kétféle arculattal rendelkező plasztikkártya van használatban.

Ha még nem rendelkezel LIGA plasztikkártyával, akkor keresd a szakszervezeti vezetődet és igényeld tőle a névre szóló kártyádat!

A kártyát kizárólag a LIGA tag szakszervezeten keresztül, annak tagjai igényelhetik saját szakszervezetüknél.

Az új szolgáltatókról, a szolgáltatók további akcióiról a tagszervezeted küld tájékoztatást (ha eddig nem kaptál akkor jelezd feléjük). Amennyiben elsők között szeretnél információt kapni, akkor iratkozz fel a szolgáltatási hírlevélre és kövess minket Facebook oldalunkon is!

Amennyiben még nem vagy tagja szakszervezetnek keresd a munkahelyeden működő LIGA Szakszervezetekhez tartozó szakszervezetet, vagy keress minket és segítünk megtalálni a számodra megfelelő tagszervezetet; mert nem csak a szolgáltatási kedvezmények miatt jó ide tartozni! 

Keress minket a központi vezetékes számunkon +36 1 3215262 vagy keresd a régiós kollégáinkat, elérhetőségeiket itt találod: https://liganet.hu/regionaris_referensek.html

Ha van ötleted, hogy milyen szolgáltatókkal vegyük fel a kapcsolatot, akkor írj szakszervezeti vezetődnek és ők továbbítják részünkre az új ötleteket.