Családi és sportnap - május 1.

A LIGA Szakszervezetek évek óta nem ünnepelt május elsején, hiszen igazán nem volt mit. Most sincs. De nem feledkezhetünk meg azokról a munkavállalókról, akik megakadályozták 2011-ben - akár 12-24 órán át a fagyban állva  - hogy a kormány eredeti Munka Törvénykönyv javaslata életbe lépjen.

Családi és sportnap - május 1.

A LIGA Szakszervezetek ezért május elsején a BVSC sporttelepén sportnappal és koncertekkel egybekötött családi napon ünnepelte meg azokat, akik tavaly részt vettek az akciókban.


A BVSC sporttelepén szeretettel vártunk tehát minden LIGA tagszervezeti tagot, családostul, ahol egész nap ingyenes volt az uszoda, a szauna, a sportpályák és a strand. A jó hangulatot többek között Fenyő Miklós fellépése, a Four Fathers énekegyüttes, a SoundCircus és a Record Z.T. együttes biztosította.

A korsó sör 100.- forint, a főtt virsli kenyérrel 100.- forint, és egy adag ökörsült körettel 200.- forint volt.

A családosoknak külön jó hír volt, hogy a gyermekeknek ingyenes volt az ugrálóvár, az arcfestés és a lufihajtogató bohóc, a nagyobbaknak pedig hivatalos szkanderasztal, csocsóasztal állt a rendelkezésére.

A versenyszellemet kedvelők házi focibajnokáson is indulhattak, illetve féktuskó lökő versenyen is kipróbálhatták magukat.

4 pályán 16 focicsapat mérte össze erejét, aminek eredményeként a 2012-es LIGA kupát a Záhony Start csapata vihette haza, második helyezett a Szolnoki Vizsgálók, harmadik helyezett pedig Csusza Barátai lettek. Féktuskó lökésben Móricz Zoltán bizonyult a legjobbnak, Lencsés Viktor és Jónás Balázs előtt.


Letölthető dokumentumok:

szinpadi_program.doc