Bér, szabadság, nyugdíj? Számolja ki, mennyi jár!

A Jobline.hu kalkulátorainak segítségével könnyedén kiszámolhatja például az elvárt béremelést és az állami adókedvezmény összegét, összehasonlítja a nettó kifizetéseket.

Bér, szabadság, nyugdíj? Számolja ki, mennyi jár!

Több hasznos kalkulátor is kikerült a Jobline Magazin jobb hasábjába. A bérkalkulátor 2012 a bruttó bér alapján - az elvárt béremelésről rendelkező 299/2011. kormányrendeletnek megfelelően - kiszámítja az elvárt béremelést és az állami adókedvezmény összegét, összehasonlítja a nettó kifizetéseket.

A GYES/GYED 2012 kalkulátorral kiszámolhatja, hogy mennyi gyes, gyed illetve terhességi gyermekágyi segély jár Önnek, illetve azt is, hogy a gyes és gyed igénybevétele után mennyi szabadság jár Önnek.

A Szabadság kalkulátor 2012 a munkaviszony alapján kötelezően járó fizetett szabadság napjainak számát határozza meg, figyelembe véve a munkavállalót és a házastársát megillető pótszabadságokat is.

A szakértői Nyugdíjkalkulátorral kiszámíthatja, hogy milyen társadalombiztosítási öregségi nyugdíjra lesz Ön jogosult.

A 2011-es bruttó bér alapján kiszámítja a nettó jövedelem csökkenés mértékét 2012-re. Ebből kiindulva összehasonlítja a nettóbér csökkenés kompenzációját béren kívüli juttatásból és elvárt béremelésből. Ezen kívül kiszámítja az állami adókedvezmény összegét, és összehasonlítja a munkáltatói költségeket.

A családi kedvezmény kalkulátorral házaspárok és élettársak együtt számolhatják ki a nettó jövedelmüket, figyelembe véve a családi kedvezmény megosztását is.