Vodafone: október elseje vízválasztó lesz

Október 1-től a jelenlegi másodperc alapú számlázás helyett percdíjas számlázás szerint fizetik beszélgetéseiket, és az előfizetésben foglalt lebeszélhető összeget is csak Vodafone irányban használhatják fel mindazok, akiknek nincs érvényben lévő flottaszerződésük.

Vodafone: október elseje vízválasztó lesz

"Tisztelt Előfizetők, kedves Tagtársak!

Korábbi tájékoztató anyagunkból már minden bizonnyal értesültetek arról, hogy a Vodafone Magyarország Zrt. és a Független Szakszervezetek Demokratikus Ligája megállapodást kötött a Liga tagszervezetek magánszemély tagjainak részére elérhető kedvezményes telefon szolgáltatás igénybevételéről.

A megállapodás aláírását követően a tagszervezetek régi flottáira már nem lehet szerződést kötni, ezt az egységes Liga flotta tarifacsomag váltja fel, a korábbi tarifák értékesítése megszűnt. Ennek előnyeiről a korábbi anyagokban már olvashattatok, a teljesség igénye nélkül kiemeljük néhány elemét:

alacsonyabb havidíj, alacsonyabb percdíj, havidíjban foglalt internet Mini (50 MB) opció, amelynek nincsen túlforgalmazási díja. Az 50 MB mobilinternet opció helyett tetszés szerint választható 500 MB vagy 2 GB csomag is. A korábbi megállapodásban szereplő, előfizetésben foglalt 80 db hálózaton belül felhasználható sms-t 40 db bármely belföldi hálózatba irányuló sms váltotta fel.

Az új tarifacsomag előnyeit nem csak az új előfizetők élvezhetik, hanem a VDSzSz, valamint a többi LIGA szakszervezet flotta tagjai is áttérhetnek, függetlenül attól, hogy korábbi készülék vagy tarifahűségük érvényben van-e. Felhívjuk az előfizetők figyelmét arra, hogy a tarifacsomag módosításakor a tarifahűség (24 hónap) újraindul.

Az új szerződés értelmében nem csak az adott szakszervezet tagjai beszélhetnek egymással korlátlanul ingyenesen, hanem mindenki (szakszervezeti hovatartozástól függetlenül), aki a LIGÁHOZ tartozik (régi tarifák és új tarifák is egymás között).

Miért fontos, hogy legyen érvényes szolgáltatási szerződés?

Az egyéni hűségidő lejártát követően - aki nem hosszabbítja meg a szerződését, annak a szolgáltató nem biztosítja azokat a kedvezményeket, amelyek a flotta tagjait megilleti.

A gyakorlatban ez mit jelent ez?

2013. október 1-vel átalakul a Vodafone díjszabása. Aki eddig az időpontig nem hosszabbítja meg lejárt (vagy lejáró) szerződését, annak jelenlegi, másodperc alapú számlázása 60 másodpercesre változik, tehát a megkezdett teljes percet ki kell fizetni.
A régi tarifáknál ugyancsak változni fog a havidíjban foglalt lebeszélhetőség is. Október 1-től a régi tarifáknál a havidíjban foglalt lebeszélhetőséget csak Vodafone-hálózaton belüli hívásokra használhatod fel.

Annak érdekében, hogy ne veszítsd el a kedvezményes beszélgetés lehetőségét, mielőbb keresd fel a Vodafone hálózat valamelyik üzletét, és csatlakozz a Liga flottához!

Ha kérdésed merülne fel, még a szerződés aláírása vagy módosítása előtt kérj tájékoztatást a Vodafone munkatársaitól.

Ne feledd új flottakódunk:
1ejyp (készülékvásárlással)
3ejyp (készülékvásárlás nélkül)"