Új tagszervezetek, XVI. LIGA Kongresszus

A szeptember 27-ei LIGA Tanács ülésén újabb szakszervezetek nyújtották be tagfelvételi kérelmüket. A megyei szakszervezeteken kívül két újabb szervezet kérte felvételét, a Kisalföld Autóbuszközlekedési Szabad Szakszervezetek és a Mosonmagyaróvári Mezőgépgyári Dolgozók Szakszervezete.

Mindkét új csatlakozó szakszervezet a LIGA Szakszervezetekkel együtt szeretne fejlődni, előrelépni az ágazati szinteken is. A LIGA Tanács egyhangúan elfogadta az új tagok jelentkezését.

Az LIGA Tanács ülésén került összehívásra a LIGA XVI. Kongresszusa. A Kongresszus 2013. december 13-14-én, egyidőben a LIGA Szakszervezetek 25 éves évfordulójával, kerül megrendezésre. A 25. évforduló ünnepségére a Magyar Operaházban kerül sor, köszönhetően a LIGA tagszervezetének, az Operaházi Dolgozók Független Szakszervezetének. Az ünnepség után, a XVI. Kongresszus a Danubius Thermal Hotel Hélia konferenciatermében lesz megtartva, ahol elhangzik az elnökség, valamint a testületek beszámolója, döntés születik a LIGA Szakszervezetek programmódosításáról, alapszabály módosításáról, valamint a tisztségviselők megválasztására is sor kerül.

A hivatalos program az ünnepségről hamarosan felkerül weboldalunkra is.

kongresszus LIGA Tanács