Hentesek, húsipari munkások és műszaki dolgozók!

Az elmúlt, viharosnak mondható hónapok igencsak megedzettek bennünket abban a tudatban, hogy ami eddig volt az már nekünk nem nyújt sem védelmet, sem biztonságot és főleg az érdekünket nem képviselte a megfelelő módon.

Ezért a volt érdekképviseletünknek köszönhetjük, hogy jelenleg ilyen bérek mellett dolgozunk és élünk. Köszönjük, de eddig és ne tovább! Elég volt belőlük! Ti a pécsi, bajai és szegedi  húsipari dolgozók és hentesek elmondhatjátok, hogy történelmet írtatok. Mertetek szakítani a belőletek élősködő, a múltból átmentett, megújulni nem akaró szervezettel és azok vezetőivel.

Büszkék lehettek barátaitok, gyermekeitek előtt is erre a nemes tettre. Büszke vagyok arra, hogy én is részese voltam ennek a változást előidéző kemény közakaratnak.

Jó hozzátok, ide tartozni!

Van ebben az országban olyan szervezet, amely az ország nyilvánossága előtt megmutatta, hogy ha kell, nem viccel: ez a LIGA. Ismertek,  kiállok és ezután is képviselni fogom az érdekeiteket. A LIGA már felkészült és jelezte a bértárgyaláson való részvételi igényét. Most fogjuk felépíteni azt a szervezetet, ami a húsiparban dolgozó emberek speciális gondjait kívánja képviselni. (Pl: jogvédelem,szociális háló:segélyek, bérek, munka- és egészségvédelem, munkahelyi komfort, szabadidő programok)

HENTESEK, MUNKAVÁLLALÓK!

Kérlek benneteket, most ne hagyjuk abba a megkezdett közös harcunkat. Álljunk ki magunkért, egymásért.
Lépjetek be a LIGÁ-ba!

A volt szakszervezet csak a szervezeti vezetők túlélésére rendezkedett be. Ezért a vállalati menedzsmentnek nincs különösebb gondja a tárgyalások során.

Mi viszont a saját biztonságunk, létünk és a családunk fenntartásáért küzdünk, harcolunk. Ezért nekünk egy sorba kell állnunk, amíg a céljainkat el nem érjük.

Erős, egységes érdekképviselet nélkül a tulajdonossal és menedzsmenttel szemben nincs esélyünk. A gondjaink, megélhetésünk, biztonságunk védelmének  érdekében, csak veletek együtt lehet az érdekeinket hatékonyan képviselni.

Bibók István