Ismételten szemináriumot szervez az ILO Magyarországon

A munkaügyi konfliktusokban értékes segítséget nyújthat a szakszervezeteknek és a szakszervezeti tagoknak a Nemzetközi Munkaügyi Szervezet (ILO), mely a foglalkoztatás területére fókuszáló tripartit jellegű ENSZ szakosított szervezet. Még mindig sokak előtt ismeretlenek azonban az, hogy kik fordulhatnak a szervezethez, milyen határidővel dolgozik, illetve, hogy pontosan milyen segítséget is tud nyújtani.

Ismételten szemináriumot szervez az ILO Magyarországon

A program kiemelt tárgya lesz a felülvizsgálati mechanizmus bemutatása is. Az ILO magas szinten képviselteti magát a rendezvényen, valamint magyar nyelvű tolmácsról is fog gondoskodni.

A 2012. évi I. tv. (új Munka törvénykönyve) 2012. július 1. napjával történő hatályba lépésével a munkavállalók és a szakszervezetek jogérvényesítési eszközei erősen megfogyatkoztak. Ebben a helyzetben elengedhetetlenül fontos, hogy a jogainkat ismerjük, valamint a rendelkezésünkre álló eszközökkel élni tudjunk. Erre kínál kiváló lehetőséget ez a szakmai szeminárium. A felhíváshoz mellékeltem a programot és a regisztrációs lapot.

Dr. Kéri Ádám
LIGA Szakszervezetek
Jogi szakértő


Letölthető dokumentumok:

ILO_AGENDA.pdf
ILO_reg.pdf