Tovább bővül a LIGA tagkártyás szolgáltatások köre

Hónapról hónapra bővül a LIGA tagkártyával igénybe vehető kedvezményes szolgáltatások köre. A csatolt fájban találjátok kigyűjtve a jelenleg elérhető szolgáltatási helyeket és a hozzájuk tartozó kedvezmény mértékét. A kedvezmények általában 5-25% közöttiek, de néha vannak még ennél is jobb ajánlatok!

A térképen jól látszik, hogy lassan az ország egész területén vannak helyszíneink!

390-szolgltatsi_trkp.jpg

A www.liganet.hu honlapra folyamatosan töltjük fel az újabb ajánlatokat, időről-időre e-mailben is tájékoztatunk benneteket, továbbá már a LIGA mobilalkalmazásában is megjelennek a szolgáltatások.

Tagkártyát egyénileg nem tudtok igényelni, csak tagszervezeti vezetőtökön keresztül. A kártyákat átlagosan 3 nap alatt készítjük el. A tagkártya igényeket tagszervezetenként Bajor Tamás kollégánknak küldjétek meg a bajor.tamas@liganet.hu e-mail címre.

Csatlakozzatok ti is a LIGA tagkártya birtokosok mára többezres táborához, mert minél többen vagyunk, annál jobb kedvezményeket tudunk megszerezni nektek!

Jelenleg több, mint 100 partnerünk van országszerte, áprilisban csatlakozik a LIGA szolgáltatási csomaghoz az Erste Bank és a Hunguest szállodalánc, továbbá az EMMA mobil biztosításválasztó program. A pihenni vágyóknak jó hír, hogy az Accent Hotelsnél 10-ről 15 százalékra nőtt a kedvezmény mértéke.

Tagszervezeteink közül legutóbb a Főtáv Dolgozók Szakszervezete és a Központi Rendőr Szakszervezet csatlakozott, velük együtt már több, mint 5000 LIGA kártya tulajdonos van! Tartozz Te is közéjük!