A LIGA Szakszervezetek visszautasítja a vádakat

A VDSzSz Szolidaritás ügyvezető alelnöke folyamatosan, nagy nyilvánosság előtt támadja gyakorlatilag az összes olyan szakszervezetet, alapítványt, amelytől amúgy tagjai az elmúlt években jelentős támogatásokat kaptak. Bárány Balázs mindezt annak ellenére teszi, hogy az elmúlt évek döntéseinek folyamatosan aktív részese volt. Miután minden döntést mindig a megfelelő döntéshozó testületek hoztak, a szervezetek közti elszámolás pedig folyamatos és rendszeres volt, nem csak kártékony a VDSzSz Szolidaritás ügyvezető alelnökének tevékenysége, de méltatlan és hiteltelen is. A LIGA Szakszervezetek továbbra is visszautasítja az alaptalan vádakat.

A LIGA Szakszervezetek visszautasítja a vádakat

A LIGA Szakszervezetek az elmúlt években tucatnyi Európai Uniós pályázatot valósított meg és zárt le sikerrel. Ezek ellenőrzései rendre sikerrel - esetenként dicsérettel - zárultak. Az így felhasznált támogatások összege többszáz millió forint, míg azon állampolgárok száma, akiknek segítséget nyújtottak a projektek százezres nagyságrendű.

A jelenleg futó - és Bárány Balázs által támadott - projektek is a megvalósítási szakasz végénél tartanak, többnek a VDSzSz Szolidaritás jelenlegi tisztségviselői is részesei voltak. A projektek szoros ellenőrzés alatt állnak, amely nélkül az eddigi többszáz milliós kifizetések nem történhettek volna meg. A projektek eredményei látványosak, így például az új Munka törvénykönyve hatásvizsgálata vagy a munkavállalói ismeretek tananyag kifejlesztése már az utolsó fázisban tart.

A LIGA Szakszervezetek folytatja a magyar munkavállalókért és tagjaiért végzett szakmai munkáját, áll minden ellenőrzés elé, ugyanakkor a VDSzSz Szolidaritás által tett meggondolatlan és valótlan nyilatkozatok által okozott esetleges károkért a szervezet vezetőinek felelnie kell.