Tovább fut a LIGA Vodafone flotta!

Megállapodtunk a Vodafone-nal, újabb két évig fut tovább a már ismert LIGA-Vodafone flotta! Ha felhívnak a Vodafone-tól, hogy hosszabbítsd meg a szerződést, illetve a hűségidőt, tedd bátran, ezzel biztosítod, hogy továbbra is a megszokott tarifával számolhatsz, és ingyen beszélhetsz a flotta tagokkal!
- Aki eddig is tagja volt, az is marad, nincs teendője.
- Akinek lejárt a 2 éves hűség ideje, az értesítő sms-t kap erről (vagy felhívják), és egyszerűen meghosszabbíthatja, ugyanolyan feltételekkel, mint eddig!
- Aki pedig új előfizetést szeretne, és most csatlakozna a LIGA-Vodafone flottához, bármelyik Vodafone boltban megteheti ezt a LIGA Tagkártya felmutatásával!

Akinek nincs még LIGA tagkártyája, az töltse le- majd ki a cikk alján található igazolást, és szakszervezete elnökével írassa alá és pecsételtesse le! Ezzel, és a szokásos igazolványokkal (személyi, lakcímkártya) már bármelyik üzletben csatlakozhattok a LIGA-Vodafone flottához, és akár az egész családot (6 előfizetésig) is behozhatjátok az előfizetésbe, hogy ingyen beszéljetek velük is!

Flottakódunk: 1ejyp

630-LIGA_2.jpg