Lezárult a tisztújítási folyamat

November 13-án a főbb tisztségviselők megválasztásával véget ért a Dunaferr Ifjúsági Szervezet ötévente esedékes tisztújításának folyamata. Mind a jelölések, mind maga a szavazás zavartalanul, kifogás nélkül zajlott, így az egyes tisztségek betöltésére megválasztott tagok haladéktalanul megkezdhették az érdemi, tisztségviselői tevékenységet.

Lezárult a tisztújítási folyamat

Elsőként a tagszervezetek küldötteiből álló testület választotta meg az Ifi elnökét, alelnökét, és az elnökség tagjait. Ellenjelölt nélkül lett elnök Oláh István, illetve alelnök Gombos György, a 6 elnökségi tagságra jelölt tag közül pedig a legtöbb szavazatot Csókás Barnabás, Gecseg Ágnes, Kácser Zoltán, Romanoczki István és Tőke Andor kapta, így az elnökkel és az alelnökkel kiegészülve ők alkotják a héttagú elnökséget. Az Ellenőrző Bizottság tagjai újra Flóris József, Magyar Zoltán és Zárainé Halács Alíz lettek.

A tagszervezeti titkárokból álló választmány is megtartotta alakuló ülését, amelynek keretében többségi döntéssel Kácser Zoltánt választották a testület elnökévé. Hivatalból utalványozó lett Oláh István elnök, mellette Gombos Györgyöt és Gecseg Ágnest választotta utalványozónak a választmány. Ezzel az Ifi több hónapon át tartó, soros tisztújítási folyamata lezárult.

Szerző: Gál László