Összeült a Versenyszféra Bizottság

Az Elnökség határozata alapján Buzásné Putz Erzsébet társelnök vezetésével ülésezett a LIGA Versenyszféra Bizottsága, amelyre a LIGA 71 tagszervezete kapott meghívást. Az ülésen meghatározásra került a Bizottság feladata, megválasztották a bizottság tagjait, és megfogalmazták azokat a feladatokat, amivel sürgősséggel foglalkozniuk kell.

A bizottság feladata a versenyszférát alkotó szervezetek problémáinak, felvetéseinek összegyűjtése, javaslatok készítése az Elnökség és a LIGA Tanács felé. Ezáltal pontosabb, tisztább képet kapunk az egyes szakmai területeket érintő kérdésekről, amelyekre megoldást keresünk.

Megfogalmazza továbbá a Bizottság a versenyszférát érintő stratégiai kérdéseket. A bizottság külön választja a közszolgáltató vállalatokat érintő témákat, amelynek felelőse Fürjes József társelnök. A bizottság különös tekintettel foglalkoznak a VKF üléseinek napirendjére tűzött napirendekkel, azokhoz véleményt, ajánlást fogalmaz meg.

A Versenyszféra Bizottság működésének beindítása régen várt esemény a tagszervezetek részéről, hogy legyen lehetőségük ezen a csatornán keresztül is elmondaniuk a munka világát érintő felvetéseiket.

b.p.e.