A Közszolgálati Tisztviselők és a Magyar Egészségügy Napja

2021. július elsején, a LIGA Tanács budapesti ülésén a Közszolgálati Tisztviselők és a Magyar Egészségügy Napja (Semmelweis-nap) alkalmából a LIGA elnöke, Mészáros Melinda köszöntötte a területeken dolgozó LIGA tagszervezetek képviselőit.

A Közszolgálati Tisztviselők és a Magyar Egészségügy Napja

„Nagyon sok kitartást és erőt kívánok az elkövetkezendő időszak munkájához és kihívásaihoz! Kérem, és természetesen fel is ajánlom a LIGA Szakszervezetek támogatását mindkét területen dolgozó kollégák számára.

Bízom abban, hogy az elkövetkező időszakban olyan struktúrát, olyan munkafeltételeket és bérezési rendszert lehet kialakítani mindkét területen foglalkoztatott kollégáknak, amelyek lehetővé teszik a minőségi, teljesítmény-orientált és teljesítményében is értékelt, az ügyfelek, a közszolgálatban lévő ügyfelek és a betegek vonatkozásában is (elfogadott és megfelelő szolgáltatás nyújtásával) egy értékelt és érték alapú rendszer megvalósítását.

Köszönöm szépen mindannyiónk nevében a munkátokat!

A LIGA már tavaly kezdeményezte, hogy július elseje ismételten munkaszüneti nap legyen a közszolgálati tisztségviselők számára is, és méltó megbecsülésben részesülhessenek e területek dolgozói."

A korábbi nyilatkozatot itt lehet elolvasni.