Kössön Ön is Generali Biztosításokat az alábbi termékekből!

• Generali Juris jogvédelmi és felelősségbiztosítás
• TestŐr élet-, baleset- és egészségbiztosítás
• új Házőrző otthon- és életmód biztosítás
• Pajzs munkáltatói élet-, egészség- és balesetbiztosítás
• Generali Kollektív csoportos jogvédelmi és felelősségbiztosítás

Kössön Ön is Generali Biztosításokat az alábbi termékekből!

A biztosítási termékek megkötése érdekében az alábbi terméktájékoztatóban található Érdeklődöm linkre kattintva juthat el a Biztosító honlapjának Érdeklődöm oldalára, és a kért adatok megadása után a Generali tanácsadója keresni fogja Önt!

Magánszemélyeknek kínált termékeink

TestŐr kockázati élet-, baleset- és egészségbiztosítás

Az élet kiszámíthatatlan. Bármikor történhet váratlan betegség vagy baleset, amely átmenetileg vagy véglegesen megváltoztatja az addig megszokott életet. Ilyen esetben hogyan pótolja a kieső jövedelmét? Miből tudja finanszírozni a felmerülő, jelentős költségeket? A TestŐr biztosítás egy személyre vagy az egész családra is megköthető.

A TestŐr rugalmas biztosítás, a kockázatok és a biztosítási összegek az Ön igényeinek megfelelően szabadon választhatóak. További információ a www.generali.hu/testor oldalon található.

Ha érdeklődik a TestŐr biztosítási termék iránt, kattintson! Érdeklődöm!

Házőrző otthon- és életmód biztosítás

A Generali Házőrző otthon- és életmód biztosítás védelmet nyújt 21 alapkockázatra, mint például robbanás, tűz vagy betöréses lopás és felelősségbiztosítást is tartalmaz. Emellett számos kiegészítő csomag is köthető mellé, amellyel személyre szabható a biztosítás, például kínál házi kedvencek részére baleset- és betegségbiztosítást, vagy okos készülékekre törésbiztosítást, vagy kifejezetten gyermekek védelmére szóló biztosítást is.

Cégünk korrekt kárrendezési gyakorlattal törekszik kár esetén a leggyorsabb és legkényelmesebb módon kiszolgálni biztosítottait. További információ a generali.hu/hazorzo weblapon található.

Ha érdeklődik a Házőrző lakásbiztosítási termék iránt, kattintson! Érdeklődöm!

Generali Juris jogvédelmi és felelősségbiztosítás

A Generali Juris Ön mellett áll, ha a magánemberként vagy munkavállalóként éri jogi érdeksérelem, és mentesíti az Ön által okozott olyan károk megtérítése alól, amelyekért a jogszabályok szerint felelős.

Négy csomagból választhat, melyek az élet számos területén nyújtanak segítséget, mint például szerződéses, adójogi vagy kártérítési jogvédelemi szolgáltatásaink. További információ a generali.hu/juris weblapon található.

Ha érdeklődik a Generali Juris termék iránt, kattintson! Érdeklődöm!

Szakszervezeteknek kínált termékeink

Pajzs munkáltatói élet-, egészség- és balesetbiztosítás

Szakszervezetként nyújtson Ön is széles körű biztosítási védelmet és anyagi segítséget tagjainak különböző váratlan események (balesetek, betegségek) bekövetkezése esetén.

Pajzs biztosításról további információ a www.generali.hu/pajzs oldalon található.

Ha érdeklődik a Pajzs biztosítási termék iránt, kattintson! Érdeklődöm!

Generali Kollektív csoportos jogvédelmi és felelősségbiztosítás

A Generali Kollektív csoportos jogvédelmi és felelősségbiztosítással gondoskodhat munkavállalói hatékony jogi és anyagi védelméről! A Generali Kollektív kifejezetten munkavállalóknak összeállított csomagtermék, amely fedezetet nyújt mindazon kockázatokra, amelyek a munkavégzés során, azzal összefüggésben következhetnek be.

Generali Kollektív biztosításról további információ a www.generali.hu/kollektiv oldalon található.

Ha érdeklődik a Generali Kollektív biztosítási termék iránt, kattintson! Érdeklődöm!