Money & More Pénzügyi Tanácsadó Zrt.

20%-os kedvezménnyel kötheti meg a Vienna Life Biztosító utasbiztosítási termékeit.

Money & More Pénzügyi Tanácsadó Zrt.

 A LIGA pénzügyi szakértője, a Money & More elhozza minden LIGA tag és családtagjai számára a pénzügyi piac legjobb ajánlatait és akcióit. Segít megtalálni azokat a lehetőségeket, ahol biztonságban növelheti pénzét, ahol kapcsolatok nélkül is a legjobb orvosokat kapja. Itt is az első akciójuk!
Bővebben

Vésztartalékot félretenni nem luxus, hanem létszükséglet! Gondolt már arra, hogy mi történne Önnel és családjával, ha tartósabb időre kiesne a fizetése? Vagy éppen arra, hogy miből lesz nyugdíja anélkül, hogy gyermekei segítségére szorulna?

A név kötelez: Money & More (pénz és több)
A „More” egyet jelent a valódi, profi és teljes körű kiszolgálással, az érthető útmutatással a pénzügyek világában. A Money & More egyedülálló módon a pénzügyi piac legjobb partnereivel áll kapcsolatban. Ezzel biztosítja minden LIGA tag, és családtagjai számára a pénzügyekhez kapcsolódó teljes körű kiszolgálást. Az igényekre és személyre szabott megoldásokat pénze biztonságos gyarapításához. És a partnerek legjobb ajánlatait, akcióit és kedvezményeit.
Rögtön egy kedvezmény! Utasbiztosítással Vespa robogót nyerhet!
Most minden LIGA tag és családtagjai 20%-os kedvezménnyel kötheti meg a Vienna Life Biztosító utasbiztosítási termékeit. Sőt, a nyári nyereményjáték ideje alatt utasbiztosításával még Vespa robogót vagy GoPro kamerát is nyerhet! Részletek a letölthető pdf-ben!

Kérje szakértőnk segítségét!

Pénzügyeivel vagy a kedvezményes utasbiztosítással kapcsolatos kérdéseivel keresse bátran a LIGA pénzügyi tanácsadóját, Szekrényi Györgyöt (Tel. +3620 610 6688)!

Bővebb információ itt!


Letölthető dokumentumok:

LIGA_utas_csatolmany-20170623.pdf